/ GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL.

GÉPPARK BŐVÍTÉSE AZ EURASEAL BT.-NÉL.
2016.07.15.


Cégünk, az Euraseal Szolgáltató Bt. technológiafejlesztést hajtott végre 2016. évében, sátoraljaújhelyi üzemében, melyhez a GINOP-1.2.1.-14-2014-00830 „Géppark bővítése az Euraseal Bt.-nél” című pályázati konstrukció rendelkezésre álló forrásából, 99,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Cégünk, az Euraseal Bt. öntvények sorja mentesítésével és impregnálásával és hagyományos szilikonos tömítésével foglalkozik. A vezetőség célja az üzem hosszú távú biztonságos és nyereséges működtetése, a piaci pozíciók megerősítése, a vevők igényeinek maximális kielégítése.
A pályázaton belül a következő gyártóberendezések kerültek beszerzésre: 1 db Rotor TS7.12M sorjátlanító, valamint egy hozzá kapcsolódó porelszívó és szárítókamra berendezés, amely a fém és a nem fém alkatrészek folyamatos átszárítására szolgál.
A sorjátalanító berendezés alkatrészek tisztítására és sorjátalanítására szolgál. A szemcse nagyságának megválasztásával a munkadarabok tisztítását, éleinek lekerekítését, polírozását, sorjátalanítását vagy rozsdátalanítását is el tudjuk végezni.
1 db Silikon 2K adagoló állomás – szilikon tömítő berendezés a két komponensű adagoló segítségével olyan korszerű megoldást alkalmazunk, melynek segítségével a két anyag összekeverésével egy habosított anyag jön létre, melyet például elektromos szekrények ajtóinak víz szigetelésére használhatunk.
Cégünk fejlődésének a mozgatórugója a Megrendelői igények, ami érdekében folyamatos konzultációkat szervezünk meglévő és új ügyfeleinkkel. Ilyen egyeztetések eredménye a fentiekben felsorolt sorjátalanító és szilikonos berendezés melyek birtokában még inkább hely tudunk állni az autóipar, a hidraulika, és az elektronika piacán.

PROJEKTAZONOSÍTÓ: GINOP-1.2.1-14-2014-00830
További információ kérhető:
Orosz Tibor
ügyvezető igazgató
E-mail: tibor.orosz@euraseal.com