/ JÉGKÁR JAVÍTÁSA A VISTA AUTÓ KFT-NÉL.

JÉGKÁR JAVÍTÁSA A VISTA AUTÓ KFT-NÉL.
2015.10.31.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ”Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal vállalkozók támogatása.A fiatalok az egyik,a válság által érintett csoport,akikre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Vereb Ákos vagyok, az Autó Vista Kft-nél dolgozom. Külföldi munkavállalásom során ismerkedtem meg egy teljesen új technológiás karosszériajavítási módszerrel, amire az itthoni vállalkozásomat szeretném megalapozni. Vállalkozásom tárgya a horpadásjavítás, melyet fényezés nélküli beavatkozással érek el. Főleg jégkáros autók javítását tervezem, emellett kisebb horpadások javítását is vállalom. Szolgáltatásaim közé tartozik még a gépjárművek javítása, karbantartása, általános szerviz, karosszériajavítás, alkatrészek javítása. Az általunk nyújtott szolgáltatással minden olyan gépjármű tulajdonost és használót szeretnék elérni, akinek gépjárműve kárt szenvedett.

A TÁMOP-2.3.6.B-12-1/3-2014-0053 azonosító számú pályázat keretében 2,98 millió forinttámogatáshoz jut,
amelyet új eszközök,berendezések vásárlására lesz lehetőség. Beszerzésre kerülő eszközeink: fényezés nélküli kihúzató rendszer, vakummal működő ellentartó, speciális ellentartó.

A vállalkozói aktivitás ösztönzése, új vállalkozások létrehozásának támogatása elengedhetetlen része a gazdaság fejlesztésének, a foglalkoztatás növelésének. Ennek egyik javasolt eszköze lehet az induló vállalkozások támogatásának erősítése, a fiatal pályakezdők vállalkozóvá válásának támogatásával.

Vista Autó Kft
8000 Székesfehérvár
Pirosalma utca 4
Mobil:+36-30/2418413
e-mail:verebaki@freemail.hu