/ 


Cégünk, az Euraseal Szolgáltató Bt. technológiafejlesztést hajtott végre 2016. évében, sátoraljaújhelyi üzemében, melyhez a GINOP-1.2.1.-14-2014-00830 „Géppark bővítése az Euraseal Bt.-nél” című pályázati konstrukció rendelkezésre álló forrásából, 99,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.


Az EURASEAL Bt. az Új Széchenyi Terv keretében bővítette a gépparkját. A géppark bővítése során figyelembe vételre kerültek mind a megrendelői, mind a tulajdonosi igények. Ezen fejlesztések megvalósításhoz 99,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.
Az új gépek üzembe helyezésével megnövekedett a cég termelékenysége.

A projekt a Társaság a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdők korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ”Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal vállalkozók támogatása.A fiatalok az egyik,a válság által érintett csoport,akikre kiemelt figyelmet kell fordítani.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ,,Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.