/ Az Autoflexknott Kft-nél befejeződött a kézifékes hidraulikus tárcsafék, az elektromos fék és az állítható magasságú ráfutófék K+F fejlesztése.

2014, március 18 - 16:41

Az Autóflex-Knott Kft kecskeméti telephelyén befejeződött a személygépkocsi utánfutókra 2 év alatt megvalósult kézifékes hidraulikus tárcsafék, állítható magasságú vonószerkezet és az elektromos fék kifejlesztése, sorozatgyártásra történő előkészítése. A fejlesztés, technologizálás, gyártáselőkészítés,a különböző tesztelések az Új Széchenyi Terv GOP-1.3.1-11/A kutatás-fejlesztés pályázati támogatással valósult meg. Az Autóflex-Knott Kft a három új termék kifejlesztésére közel 125 millió HUF támogatást kapott.
Az új fékek alkalmazásával az utánfutók stabilitása, úttartása,fékezési komfortossága, biztonsága nagyban javul, nagyban csökken a szervízigény.
Az új vonószerkezettel pedig az utánfutó könnyen illeszthető a különböző kapcsolási magasságú járművekhez.
A cég az új termékek értékesítéséből jelentős plusz árbevételt tervez.

Autóflex-KNOTT Kft
6000 Kecskemét Kadafalva Heliport Hrsz. 11751/1