/ AZ INTERKERÁM KFT. SZERBIAI MEGJELENÉSE

AZ INTERKERÁM KFT. SZERBIAI MEGJELENÉSE
2014, június 5 - 09:48

Cégünk az INTERKERÁM KFT. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "Az INTERKERÁM KFT. szerbiai megjelenésének támogatása " című pályázatával 4.829.950 Ft összegű támogatást nyert.
A projekt keretében a szerbiai piacon való megjelenés és vevőkapcsolatok kialakítása volt a cél marketing tevékenységeken keresztül.

Az INTERKERÁM Kft 1990-ben alakult magyarországi székhelyű társaság, központja Kecskeméten van. Tevékenysége a kerámia-, zománc-, és üvegipar területére terjed ki. Alapanyagok és technológia szállításával, szakértői munkával a szilikátipar teljesítő képes, sikeres cége. Ajánlataink megtalálhatók Romániában, valamint szlovákiai, horvátországi és szerbiai viszonteladóinknál is. Az utóbbi
időszakban a szerbiai szilikátipari piac megismerésére helyeztük a hangsúlyt.
Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeit kihasználva támogatás kaptunk szerb piac felé történő nyitás erősítésére a lehetséges szerbiai partnerek feltérképezése, azok megismerése, a piacon való megjelenés támogatása és az értékesítés kiterjesztése által.
Az Interkerám Kft., hogy a fenti célkitűzéseit megvalósíthassa a GOP-3.3.3-12-2013-0189 azonosító számú projekt keretében szakértők segítségével alapos piackutatást és piacelemzést végzett illetve annak eredményét felhasználva a marketing anyagok és marketing eszközök segítségével elindította a piacszerző tevékenységét Szerbia területén. A munkát marketing munkatárs irányította, koordinálta. A projekt a sokoldalú marketingmunka által hozzájárulhat ahhoz, hogy az Interkerám Kft. kialakítson egy jól működő partneri rendszert, piacképes vevőbázist szerb illetőségű területen, ezáltal nemzetközi sikereket is elérjen.

INTERKERÁM KFT
H-6000, Kecskemét Városföld 2.