/ A Bebesi Hőkezelő Kft-nek lehetősége nyílt egy IPSEN hőkezelő berendezés beszerzésére az Új Széchenyi Terv keretében.

2014, március 6 - 13:16

A Bebesi Hőkezelő Kft. 26,238 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Komplex vállalati technológia fejlesztése mikro-, kis- és középvállalkozások számára” programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 65,596 millió forint összköltségvetésű projekt egy új IPSEN VÁKUUM berendezés megvásárlását tette lehetővé.

A Bebesi Hőkezelő Kft . 2000-ben alakult, azóta székesfehérvári telephelyén folytatja hőkezelési szolgáltató tevékenységét.

A fenti beruházásig a vállalkozás „hagyományos” hőkezelő kemencékkel, valamint nitridáló berendezésekkel végezte szolgáltatásait. Az IPSEN hőkezelő berendezés beszerzése a vállalkozás életében egy minőségi változást eredményez, egy új, korszerű technológia bevezetése válik így valóra.

Energetikai megtakarítással, környezettudatos technológiával megteremti az átmenetet a „hagyományos” és korszerű, jelenlegi eljárások között, alapot képez a fejlesztés alatt álló hőkezelések bevezetésére.

A Kft. ezzel egyidejűleg egy ingatlan beruházást is végrehajtott, így a fenti kemence egy új, saját tulajdonú csarnokba kerül telepítésre. Ez a két beruházás várhatóan létszám és árbevétel növekedést fog eredményezni a vállalkozásnál.
Már 2013-ban az átlagos állományi létszám 3-ról 4 főre emelkedett.

Bebesi Hőkezelő Kft.
8000 Székesfehérvár, Vágújhelyi u. 13.