/ Betontörmelék újrahasznosítását szolgáló géppark beszerzése az ÁROK Kft.-nél

Betontörmelék újrahasznosítását szolgáló géppark beszerzése az ÁROK Kft.-nél
2014, május 6 - 12:41

Az ÁROK Kft. közel 22 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A több mint 54,8 millió forintos összköltségvetésű beruházásból betontörmelék újrahasznosítását szolgáló géppark beszerzése valósult meg.

Az ÁROK Kft. 22 éve működő kisvállalkozás. Egyik fő profilja beton anyagú utak, térburkolatok készítése. A burkolatok ágyazati anyagát helyi bontásból származó betontörmelékből állítjuk elő City Skid 7V3 típusú törőgéppel.

A pályázat keretében beszerzett CAT 320 EL típusú kotrógép roppantó ollóval és mélyásó szerelékekkel, a betondarálót meghajtó CAT Olympian GEP 110-4 dízel áramfejlesztő a betontörmelék kibontását, előkészítését szolgálja. A jelen pályázat keretében beszerzett és a már meglévő gépparkunk alkalmas a bontási munkák elvégzésére, illetve a bontott anyag teljes körű feldolgozására, újbóli beépítésére.

A bontási és újrahasznosítási munkákhoz teljes körű gépparkkal, szakképzett személyzettel, a Környezetvédelmi Hatóság engedélyével rendelkezik Társaságunk.

A bontási, illetve újrahasznosítási munkákra a dél-alföldi régióban vállalkozunk.

ÁROK Mélyépítési és Szolgáltató Kft.
6600 Szentes, Pintér u. 11.
arok@vnet.hu