/ Csarnok és irodabővítés a HAFI Industries Kft telephelyén Esztergomban

Csarnok és irodabővítés a HAFI Industries Kft telephelyén Esztergomban
2014, szeptember 25 - 10:40

Az 1989-ben alakult HAFI Industries Kft. egyedi kompresszor állomások és azok vezérlésének gyártásával foglalkozik. Termékei az élelmiszeripar, hűtőipar, gáz és olajipar számára készülnek. 2005 óta BIOCOS© rendszerű szennyvíztisztító technológiát is szállít. A korábbi sorozatgyártáshoz képest a termékek ma már magas hozzáadott értékkel bíró komplex szerkezetek. A piac bővülése a gyártási kapacitás növelését tette indokolttá.

A csarnok és irodaépület bővítés 2014 tavaszán fejeződött be. A beruházás során a jelenlegi gyártóterület 1200m2-tel növekedett. A régi gyártócsarnokhoz keleti irányban hozzáépített új daruzott csarnok lehetővé teszi akár 30 tonnás berendezések mozgatását és kiszállítását. Az új csarnokrészben a gyártás kisebb szállítási útvonalakkal, hatékonyabban végezhető. A csarnok alkalmassá vált a társaság piaci igényeinek megfelelő nagyméretű kompresszorállomások gyártását. Az egy időben gyártható gépek száma megháromszorozódott. A kapacitás bővítéssel a szállítási határidők rövidülnek, több, a szigorodó piaci követelményeknek jobban megfelelő gépek szállítása vált lehetővé. A kapacitásbővítés létszámbővítést is jelent mind termelő mind tervező létszámban. A várható létszámnövekedés 30-40%.
A beruházás kapcsán 407m2 új irodabővítés és 80m2 meglévő iroda felújítás valósult meg. Az iroda bővítésével a s dolgozók jobb munkakörülmények között, esztétikus, modern irodában dolgozhatnak. A beruházás megvalósításával a társaság 50 fős létszáma várhatóan 75 főre nőhet.
A cégről és a fejlesztésekről bővebb információ a www.hafi.hu oldalon található.

Kapcsolat:
Beluzsár Levente – beruházási vezető
Telefon: 0036-33-411-644
bel@hafi.hu

Hafi Industries Kft.
2500 Esztergom, Dobogókői u. 82.
hafi@hafi.hu