/ ESZKÖZBESZERZÉS ÉS INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE MIKROHITELLEL NÉMETH ZOLTÁN EGYÉNI VÁLLALKOZÓNÁL.

2012, április 25 - 13:40

Jelen projekt eredményeként székesfehérvári telephelyünkön olyan famegmunkáló eszköz került beszerzésre, melynek alkalmazásával jelentősen növelhetjük kapacitásunkat, és hatékonyságunkat.
A hardver és szoftvereszközök beszerzésével a vállalati arculatot, és a hatékonyabb információáramlást, valamint a kapcsolattartást tudjuk biztosítani.
2011. évben eszközbeszerzés, és információs technológia fejlesztése mikrohitellel megvalósításához kért támogatást Németh Zoltán székesfehérvári egyéni vállalkozó. 2012. márciusban a faipari gépet, valamint az IT eszközöket beszerezte és termelésbe állította. A gépbeszerzés összköltsége nettó 7.820180 forint volt, melyből vissza nem térítendő támogatás mértéke 3.519.081 forint, a visszatérítendő támogatott hitel összege 3.613.000 forint volt, melyet a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében nyert el a pályázó.
Németh László székesfehérvári egyéni vállalkozó 2011-ben a GOP 2.1.1/M – Mikrovállalkozások fejlesztése pályázati konstrukció keretében jutott támogatáshoz vállalkozása fejlesztéséhez. Ennek keretében 2012. januárban szoftver eszközöket, 2012. februárban hardver eszközöket, és 2012. áprilisban egy új faipari megmunkáló gépet vásárolt. Célja az volt, hogy régi gépei mellé, egy olyan új és modern - XXI.századi igényeket kielégítő - gépet vásároljon, melyen szaktudását és tapasztalatait kihasználva, bővíteni tudja szolgáltatásainak körét és növelni termelésének nagyságát.
A hardver és szoftvereszközök beszerzésével a vállalati arculat, a kapcsolattartás, valamint a számlázás lett hatékonyabb.

Németh Zoltán egyéni vállalkozó
8000 Székesfehérvár, Lugosi u. 147.
info@fatrend.hu