/ Gyártó csarnok építése, raktárral, irodával és szociális blokkal, valamint termelési kapacitásbővítés a DELTAPLAST Kft.-nél

Gyártó csarnok építése, raktárral, irodával és szociális blokkal, valamint termelési kapacitásbővítés a DELTAPLAST Kft.-nél
2013, szeptember 11 - 10:13

A DELTAPLAST Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által közzétett "Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára" programra pályázat nyújtott be és támogatást nyert el.

A projekt célja és elvárt eredménye, hogy a DELTAPLAST Kft. divízióinak szétválasztása az elkészült tervek alapján megvalósulhasson.

A projekt keretében önálló telephelyen épül fel egy korszerű 1530 m2-es hasznos alapterületű új gyártócsarnok a PET divízió számára, irodákkal és szociális helységekkel, valamint mindkét gyártó bázison termelő berendezések, logisztikai és informatikai eszközök beszerzése történik.

Támogatás éve: 2013
Projekt összes költsége: 510.735.974,- Ft (nettó)
Támogatás összege: 237 843 654,- Ft (nettó)
Támogatás megnevezése: Gazdasági Operatív Program – „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” (egyszeri, vissza nem térítendő)
Forrás megnevezése: Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetésének társfinanszírozása
Kivitelezés ideje: 2013.03.01 - 2014.06.30

DELTAPLAST Kft.
Cím: 
6000 Kecskemét, Mártírok útja 2.