/ Kockázati tőkebevonást és vállalatértékelést támogató keretrendszer KKV-k számára

2014, június 30 - 12:41

Az e-Menedzser Kft. 8.970.000 Ft uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszer ÉMOP-1-3-1-12 A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával című felhívás keretében.

A projekt keretében kifejlesztésre került kockázati tőkebevonást és vállalatértékelést támogató keretrendszer segítséget nyújt a KKV-k számára a vállalat helyzetének és perspektívájának „kívülről” való megítélésében, a működés- és hatékonyságjavítás kulcsterületeinek azonosításában szakmailag megalapozott módszertan alkalmazásával, professzionális külső elemzők bevonásával, több éves KKV-k és nagyvállalatok számára nyújtott pénzügyi, gazdálkodási, illetve vezetési tanácsadási tapasztalatokat ötvözve. Továbbá hozzájárul a tudástranszferhez, a vezetői ismeretek bővítéséhez, az értékképzés tényezőinek azonosításához, a vállalati érték menedzselés folyamatának javításához és tudatos menedzseléséhez.
Az kifejlesztésre került rendszer a www.e-menedzser.eu címen érhető el.

e-Menedzser Kft.
3812 Homrogd, Kossuth u.205.