/ Komplex technológiafejlesztés a Mizsei Kft-nél.

Komplex technológiafejlesztés a Mizsei Kft-nél.
2013, szeptember 2 - 08:24

A Mizsei Termelő és Kereskedelmi Kft. 63.683.288,- Forint uniós támogatást nyert a GOP-2.1.1-11/B-2012-0020 azonosító számú „Komplex technológiafejlesztés a Mizsei Kft.-nél.” című pályázattal az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül.

A Mizsei Kft. 1991-ben alakult meg. A Kft életében több mérföldkő is volt, de a legnagyobb a Lajosmizsei Tüzihorganyzó Üzem létrehozása. Ezzel a cég a vasáru gyártásától a szerelésen keresztül a termékek felületkezelésével bezárólag teljes technológia folyamatot képvisel a piacon. A pályázat megnyerésével további lehetőségek nyíltak meg, hogy egy európai minőségű és színvonalú üzemet alakítsunk ki. A teljes beruházás meghaladja a 170 millió Forintot. Ez a beruházás lehetőséget ad továbbiakban arra, hogy a dolgozói létszámot tovább tudjuk növelni, ezzel csökkentve a munkanélküliséget.
A pályázat keretén belül létrejön egy csarnokbővítés és fedett szín kialakítása, mely által a tüzihorganyzott termékek minősége a tárolás során nem sérülne - romlana. A pályázat másik részében eszközbeszerzés valósul meg, mellyel a technológia folyamatot fogjuk meggyorsítani, az anyagmozgatást és rakodást megkönnyítjük, valamint ezen túlmenően csökkentjük a környezeti terhelést.
A projekt eredményeképpen tehát a vállalkozás egy olyan üzemet szeretne működtetni, amely az európai követelményeknek megfelel és teljes mértékben ki tudja elégíteni a vevők igényeit, a dolgozói állomány növelésével szolgáltatásunkat színvonalasabbá teszi.

Mizsei Termelő és Kereskedelmi Kft.
6050 Lajosmizse, Dózsa György út 2.