/ KOMPLEX VÁLLALTI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS A HIP TOM KFT.-NÉL

KOMPLEX VÁLLALTI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS A HIP TOM KFT.-NÉL
2014, április 30 - 14:18

Az Új Széchenyi Terv keretében kiírt „Komplex vállalati technológia- fejlesztés mikro-, kis és középvállalkozások számára„ tárgyú, 32.400.00 Ft költségvetésű projekt keretében a HIP-TOM Kft. 12.960.000 Ft támogatást nyert, aminek a felhasználásával korszerűsítette csomagolástechnológiáját modern savtöltő berendezés és zsugorfóliázó készülék beszerzésével.
Hosszú távú fejlődésének és piaci sikerességének megalapozásához marketing stratégiát készített.
A fejlesztés hatásaként új vevői szegmensek kerültek bevonásra, akikkel DM és reklámkampány keretében megismertette termékeit és szolgáltatásait.

A HIP-TOM Kft. 2006 óta foglalkozik háztartási és vegyi árú gyártásával, töltésével, csomagolásával, ezen termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével.
Jelen projekt keretében a csomagolástechnika korszerűsítéséhez és kapacitásának növeléséhez 12 fejes savtöltő berendezést és automata zsugorfóliázó berendezést vásárolt.
A berendezések energiatakarékosak és megfelelnek a szigorú környezetvédelmi szabványoknak. A töltőgép automata, a legkorszerűbb digitális vezérléssel rendelkezik, a termékátállás egyszerű és gyors, ezzel lehetőség nyílik a vevői igények rugalmas, egyedileg, testre szabható kiszolgálására.
A zsugorfóliázó berendezés programozható és automatikus, nagyteljesítményű.
Használata révén a termékek fixen a helyükön maradnak, nem borulnak össze, nem csökken értékük a szállítás során, könnyebb az anyagmozgatás, csökken a selejtessé váló áruk száma és az árú átadás és átvétel is egyszerűbb, átláthatóbb.
A HIP TOM Kft. technológiai fejlesztése adta lehetőségeire alapozva elkészítette új marketing stratégiáját, bővítette vevőkörét a takarító vállalkozásokkal, valamint a mikró – és kis vállalkozásokkal.
Az új piaci szegmenseket DM és e- reklámkampány keretében ismertette meg termékeivel és szolgáltatásaival.

HIP TOM Kft.
6034 Helvécia, Korhánközi dűlő 10