/ Lezárultak a munkahelyi továbbképzések a Hafi industries Kft-nél

Lezárultak a munkahelyi továbbképzések a Hafi industries Kft-nél
2014, december 15 - 17:01

Továbbképzések megvalósítása a Hafi Kft-nél”
című, TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0474 jelű pályázatot elnyertük.
Ennek keretin belül tudtuk megvalósítani a továbbképzéseket.

Társaságunknál végbe menő tárgyi háttér fejlesztése, illetve ezen infrastrukturális háttér működtetése nem valósulhat meg képzett szakemberek, munkatársak nélkül. Nem elegendő a tárgyi eszközöket fejleszteni ahhoz, hogy a vállalkozás még jobban prosperáljon, hiszen annak működésében a munkaerő játssza a legnagyobb szerepet. Ennek okán a vezetők megvizsgálták azokat a területeket, melyek fejlesztésével javulást lehet elérni.
Ezen kiterjedt vizsgálatnak az eredményeképpen határozták meg pontosan, hogy milyen képzésekre van szükség ahhoz, hogy a vállalkozás is, és a munkavállalók is a lehető legtöbbet profitáljanak.
Az alapvető idegen nyelű kommunikáció fejlesztésére (angol nyelvi képzés),; (Microsoft Office Végfelhasználói Képzés) a vállalatirányítási rendszert használó munkavállalók hozzáértésének növelésére (IFS modulok: termelésirányítás, disztribúció, pénzügy) van szükség a komplex fejlődés megvalósításához.
Kivitelezési tevékenységünkhöz kapcsolódóan az emelőgép-kezelő és targoncavezető képzés elengedhetetlen.
Döntésüket segítette, hogy 100%-os támogatás igénybevétele lehetséges volt.
Az említett pályázati lehetőséget kiaknázva valósítottuk meg a képzéseket Cégünknél.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információ a www.hafi.hu oldalon található.
Kapcsolat:
Beluzsár Levente
Telefon: 0036-33-411-644
bel@hafi.hu

Hafi Industries Kft.
2500 Esztergom, Dobogókői u. 82.
hafi@hafi.hu