/ Minőségi banki szolgáltatás a Boldva és Vidéke Takarékszövetkezetnél

Minőségi banki szolgáltatás a Boldva és Vidéke Takarékszövetkezetnél
2012, április 16 - 14:12

Az elvégzett technológiai fejlesztések, egy magasabb szintű rendelkezésre állással bíró, banküzemi működést nyújtó technológiai bázist eredményeztek szövetkezetünknél. Elvégzett fejlesztéseink, ügyfeleink mind magasabb szintű banki kiszolgálását teszik lehetővé, megőrizve, reményeink szerint tovább javítva ezzel régiónkban, pénzpiaci részesedésünk, arányát, versenyképességét.

A GOP-2011-2.1.1/A projekt, 2011 év negyedik negyedévétől, 2012. első félév végéig, azaz 2012.06.30-ig került megvalósításra, összesen 13 835 625 Ft értékben, melynek a 40 %-át azaz 5 534 250 Ft-ot az Európai Unió támogatott.

Szövetkezetünk 40 éve áll a lakosság szolgálatában, a vidék bankjaként helyt álltunk, és állunk a pénzpiacon . Főbb tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és vállalkozói számlavezetés, betétgyűjtés és hitelnyújtás. Számlavezetésünk bankkártya szolgáltatással párosul. Termékeink közül kiemelkedő jelentőséggel bír az említetteken kívül, a Széchenyi kártya és a gazdakártya konstrukció, mellyel a vállalkozói szférát segítjük.
A 40 év alatt megtartottuk a szövetkezeti formát. A takarékszövetkezet magyar tulajdonban van, ügyfeleink más pénzintézettől eltérően maguk is tagjai a szövetkezetnek. Szövetkezetünk olyan területen nyújt banki szolgáltatást, ahol kereskedelmi bankok nincsenek, vagy csak csekély számban vannak jelen. Napjainkra azonban egyre jobban jellemző a kereskedelmi bankok mind nagyobb arányú térhódítása és a takarékszövetkezetek hagyományos működési területére történő betörése. Ahhoz, hogy megőrizzük versenyképességünket, hogy továbbra is a "vidék bankja" maradhassunk, elengedhetetlenül szükséges az informatikai fejlesztés megvalósítása. A fejlesztés eredményeként ügyfeleinknek mind magasabb színvonalú elektronikus banki termékeket tudunk majd ajánlani.

A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet informatikai eszközfejlesztési projektje a centralizált üzemmódú adat és rendelkezésre állási biztonságot hivatott elsősorban szolgálni, magas prioritású védelmi szintek, mentési technológiák , mind magasabb biztonságot nyújtó kommunikáció korszerű alkalmazásával. Hosszabb távon csak az a pénzintézet tud talpon maradni,versenyképességét megőrizni, amely képes lesz az infrastruktúrája folyamatos fejlesztésére, termékválasztékának, szolgáltatásának bővítésére, korszerűsítésére. A pályázati összeg (5 534 250 Ft)elnyerése során megvalósuló informatikai fejlesztések hozzásegítik szövetkezetünket e célkitűzések megvalósításához, a minőségi banki szolgáltatás színvonalának hatékony emeléséhez.

Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet
3794 Boldva, Mátyás király út 76.