/ S.A.A.S kompatibilis vállalatirányítási rendszer fejlesztése autószerelő műhelyek részére az Új Széchenyi Terv támogatásával

2013, július 12 - 13:51

A Tandofer Informatikai Kft. fejlesztési projekt célja saját, már korábban kifejlesztett IntegDealer elnevezésű alkalmazás SAAS (Software As A Service) alapokra történő továbbfejlesztése, melynek segítségével a meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára is standard környezetben tudunk adott cégekre optimalizált szolgáltatásokat költséghatékonyan nyújtani.
Cégünk a projekt megvalósításához 68.849.877 forint uniós támogatást nyert az „Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A kifejlesztésre került, továbbfejlesztett alkalmazásnak a közvetlen célcsoportját hazai és a nemzetközi szinten is, leginkább autókereskedelemben, szerviztevékenységben, termék előállításban, járműipari beszállításban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások alkotják. A projekt során megvalósuló K+F tevékenység központi célja az volt, hogy megteremtsünk egy új szoftverterméket, ami kimondottan a kisebb kereskedelmi és szerviz tevékenységet végző mikro és kisvállalkozások részére biztosít alapvető vállalatirányítási rendszer modulokat. A legfontosabb K+F tevékenység a meglévő termékünknek SAAS alapokra történő áthelyezése volt.
A projekt eredményeképpen létrejövő továbbfejlesztett alkalmazás szolgáltatásként történő hasznosításával a Tandofer Kft. tovább növelheti vezető pozícióját, segítségével pedig hatékonyan leszünk képesek szembenézni a jövő kihívásaival.

A projekt K+F projekttámogatás, regionális beruházás, valamint csekély összegű támogatás igénybevételével valósul meg.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.tandofer.hu oldalon olvashatnak.

Tandofer Informatikai Kft.
6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 47.