/ A SIKER ÚTJÁN – A VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA

A SIKER ÚTJÁN – A VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA
2014, február 10 - 09:36

A rEVOLUTION Software Kft. rEVOLUTION Iroda++ termék fejlesztési alapjait biztosító .Net alapú keretrendszer kidolgozására, majd ebben a keretrendszerben a rEVOLUTION Iroda++ rendszer új generációjának kifejlesztésére nyert támogatást.

A mindennapjaink hatékony és naprakész információkat biztosító informatikai, vállalati rendszerek és alkalmazások elérhetősége különböző – nem csak asztali eszközökön – ma már alapvető követelménynek bizonyulnak. Természetes dolognak tűnik ez, de ezen funkciók több, mint egy évtizedes informatikai technológiafejlesztésnek köszönhetőek.

Ahhoz, hogy egy-egy alkalmazás maximálisan kiszolgálja a felhasználót, bizonyos trendeknek meg kell felelnie. Ilyen például a felhőalapú szolgáltatás, illetve az, hogy a szoftverek információs megjelenítő funkcionalitásai okos eszközökön (okos telefon, tablet) is fussanak. Meg kell említeni még egy igényt, még pedig azt, hogy az alkalmazások minél kisebb sávszélességen elérhetőek legyenek annak ellenére, hogy a szélessávú elérések egyre inkább elterjednek. Viszont a sávszélesség növekedésével az alkalmazások száma is drasztikusan növekszik (nagyobb tempóban, mint a sávszélesség). Ezek a változások az emberek életmódbeli változásaival egyenesen arányosak.
A mi feladatunk, hogy az általunk fejlesztett vállalati megoldásokkal a felhasználók megváltozott igényeit szolgáljuk ki. E piaci trendek és kényszerek miatt a jelen és következő években a hazai szoftverfejlesztők számára az életben maradás és tovább fejlődés alap feltétele, hogy alkalmazásaikat át tudják ültetni az új elvárásoknak megfelelő technológiai környezetekbe. Ez kockázatos és bonyolult feladat.
A vállalatirányítási rendszereknek az átültetése az új technológiákra igencsak kockázatos feladat, mivel itt több százezer soros forráskód bázisokról beszélünk. A technológia helytelen, elhamarkodott megválasztása a termék és rosszabb esetben a szoftverfejlesztő cég kudarcát is jelentheti.
A megfelelő technológia felkutatása, kifejlesztése, illetve ezen technológia alkalmazásával a rEVOLUTION Iroda++ integrált vállalatirányítási rendszer új generációjának alap fejlesztése az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósul meg, az összességében 356 milliós költségvetésű projektre a rEVOLUTION 164.025.180 Ft pályázati támogatást nyert.

„Az Iroda++ termékünket több mint 20 éve álmodtuk meg. Az akkor még néhány egyetemista kiegészítő bevételi forrásaként induló termék mára egy 50 fős vállalat vezér termékévé nőtte ki magát. Mára több mint 700 felhasználónk alkalmazza a megoldásainkat a vállalata tevékenységének kereskedelmi, ügyviteli és számviteli irányítására. Minden termék életciklusában eljön az „újragondolás” pillanata. A rEVOLUTION-nél a termék ügyviteli háttérének újragondolása és a fejlesztéstechnológia cseréjének szükségessége egy időben következett be. Az Európai Regionális Alap finanszírozásával lehetőségünk nyílt az új generáció gyorsabb, biztonságosabb piacra juttatására.
A termék technológia háttere biztosítja az integrált rendszer felhős alkalmazását, illetve lehetővé teszi a riporting funkciók okos telefonokon és tableteken történő elérhetőségét is.
A jövőben a felkutatott új technológia alapokra építve további új, felhős termékekkel is szeretnénk piacra lépni a rEVOLUTION termékek megszokott minőségével és funkcionalitásával.” – nyilatkozta Szalóki László a rEVOLUTION Kft termékfejlesztési igazgatója.
A rEVOLUTION Software Kft-ről
Az 1992-ben alapított rEVOLUTION Software Kft. Magyarországon, egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan speciális iparági problémára. Rendszereit több mint 20 000 cég használja országszerte.
A saját fejlesztésű rEVOL Express kisvállalati dobozos szoftvercsalád és az Iroda++ integrált ügyviteli szoftver mellett a Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) vállalatirányítási rendszert, valamint a Microsoft CRM rendszerét forgalmazza a Microsoft Partnereként. Négyszer szerezte meg a Kiváló Dynamics Partner címet, ügyfelei kiemelkedő lojalitásáért pedig Ügyfélhűség díjjal jutalmazta a Microsoft. A rEVOLUTION legjelentősebb ügyfelei közé tartozik többek között a Prímagáz Hungária, a Nav ’N Go, illetve a Tokaj-Oremus.

rEVOLUTION Software Kft.
1133 Budapest, Váci út 76.