/ Sikeresen zárult a TÁMOP 3.2.3

Sikeresen zárult a TÁMOP 3.2.3
2011, október 20 - 14:09

Sikeresen zárult a TÁMOP 3.2.3, Építő közösségek Bács-Kiskun Megye három kistérségének 15 településén című

Kedvezményezettek: Megyei Közművelődési Intézet, Kecskemét, Konecsni György Kulturális Központ, Kiskunmajsa, Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület, Jánoshalma

A programunk célja volt a közművelődési intézményrendszer fejlesztése, a közoktatás hatékonyságának növelése a közművelődés eszközeivel, az iskoláskorúak bevonása új tanulási formákba és a hátrányos helyzetben élő felnőttek bekapcsolása az élethosszig tartó tanulási folyamatba.

A program során partnereink voltak az alábbi települések közművelődési intézményei: Ágasegyháza, Baja, Fülöpháza, Kalocsa, Kecel, Kecskemét, Kerekegyháza, Kunbaracs, Lakitelek, Nyárlőrinc, Szabadszállás, Tiszakécske, Városföld
A program során alig kevesebb, mint 1800 diákot, felnőttet vontunk be és biztosítottunk számukra képzéseket, szakköröket, tréningeket, nyári táborokat összesen több, mint 1800 órában.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg 2009 október 30 és 2011. június 30. között. A támogatás összege 80 927 000 Ft volt.