/ A Tandofer Informatikai Kft. kisteleki telephelyének komplex technológiai fejlesztése az Új Széchenyi Terv támogatásával

2013, március 29 - 13:37

A Tandofer Informatikai Kft. 24.378.500 forint uniós támogatást nyert a „Komplex beruházások támogatása a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 48.757.000 forintos összköltségvetésű beruházásból magas technológiai szintű eszközt vásároltunk a fejlesztés céljából.

Fejlesztési projektünk célja volt, hogy kapcsolódó szoftver-hardver és egyéb eszközbeszerzések igénybevételével megerősítsük a cég innovációs és adaptációs képességét; növelve az általunk előállított szoftvertermékek hozzáadott értékét. Ezzel együtt vállalkozásunk egy új üzletágat is kialakított, melynek működése kisteleki telephelyünkön valósul meg. Napjainkban mind nagyobb teret hódítanak a webes technológiák. Viszont nagyrészt egyszerű weboldalak találhatóak meg a világhálón. A komolyabb fejlesztésű, akár 3D-s weboldalak azonban jelenleg csak a nagy cégek számára érhetőek el – részben magas beszerzési és beüzemelési költségük miatt, részben pedig, mert a legtöbb megoldás ezekre a méretű vállalatokra van optimalizálva. Előnyként mutathatjuk fel a versenytársakkal szemben, hogy ezt a technológiát elsők között alkalmazzuk, viszont a piaci felmérések szerint a 3D technológia webes alkalmazásának területén egy olyan lavina indult el, mely a teljes számítástechnikát megreformálhatja. A Tandofer Informatikai Kft. pedig ezen a területen nem a felzárkózó szerepét kívánja betölteni, hanem azon újító szerepét, aki egy lépéssel mindig előrébb jár.
Ez biztosíthatja részünkre azt a megkülönböztetést a versenytársaktól, aminek segítségével kiemelkedhetünk a világháló teljes kínálatából, és modern szolgáltatást nyújthassunk, illetve innovatív termékeket értékesíthessünk.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.tandofer.hu oldalon olvashatnak.

Tandofer Informatikai Kft.
6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 47.