/ TELEPHELY KORSZERŰSÍTÉSE A TERMONÍVÓ PLUS KFT-NÉL

TELEPHELY KORSZERŰSÍTÉSE A TERMONÍVÓ PLUS KFT-NÉL
2014, április 25 - 12:41

A kecskeméti Termonívó Plus Kft. közel 18 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett „Telehelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 43 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházásból a Kft. székhelyeként szolgáló épület új irodákkal bővült, a meglévő rész korszerűsödött.

A Termonívó Plus Kft. épületgépészeti szereléssel, kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozik.

A székhelyeként szolgáló épület régi, leromlott állagú, és kedvezőtlen beosztású volt. A projekt keretében az épület tetőszerkezete megújult úgy, hogy a teljes tetőtérben irodákat, tervezőhelyiségeket, tárgyalókat alakítottak ki. Az épület meglévő részében korszerűsödött a dolgozók részére biztosított szociális blokk, és megújult a többi (raktár) helyiség is. A használati melegvíz biztosítására megújuló energiaforrást telepítettek a tetőre.

A 43 millió forintos fejlesztéshez a Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett „Telehelyfejlesztés” c. pályázati kiíráson közel 18 millió forint támogatást nyert el.

A fejlesztés hosszú távon szolgálja a vállalkozás működését. A működés infrastruktúrájának bővítése mellett hozzájárult további munkahelyek létesítéséhez.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Termonívó Plus Kft.
6000 Kecskemét, Szolnoki út 20.