/ A TEMPEL Kft. javító, karbantartó, összeszerelő műhelyének létrehozása.

A TEMPEL Kft. javító, karbantartó, összeszerelő műhelyének létrehozása.
2013, október 17 - 09:17

2011. december 29-én a Tempel Kft. örömmel értesült arról, hogy a DAOP-1.1.1/E-11-2011-0042 kódszámú „ A TEMPEL Kft. javító, karbantartó, összeszerelő műhelyének létrehozása”című pályázata 43 983 782 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A 2013. október 19-n lezáruló projekt keretében, bővült a Tiszakécske, Oláházi dűlő 18. szám alatt megtalálható telephelyünk gép- és anyag raktára, amelynek tetőterében irodahelyiség és szociális blokkok létesültek, valamint felépült egy mosó épület, amelyben a szervizelt, felújított gépek tisztítása történik majd.
Továbbá a telephelyen új kerítés épült, udvarunkat parkosítottuk, valamint bővítettük személyzeti parkolónkat.
A megvalósult beruházásnak köszönhetően nem csak, kapacitásaink növekedtek, hanem - a mezőgazdasági gépek, berendezések import-export kereskedelme mellett - új tevékenységgel bővült szolgáltatási palettánk.
Az új gépet vásárló megrendelőink által leadott régi, lestrapált gépek felújításával. Ezeket a gépeket, olyan gazdáknak értékesítjük, akik kisebb területen szűkösebb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek és örülnek, ha hozzájuthatnak számukra is elérhető árú, de az igényeiknek megfelelő eszközhöz.
Továbbá örömünkre szolgál, hogy a beruházás eredményeként lehetőségünk nyílt 4 új munkahely létrehozására is.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Tempel Kft.
6060. Tiszakécske, Oláhházi dűlő 18.