/ Új raktárkapacitások építése

Új raktárkapacitások építése
2014, március 12 - 06:49

A Galván-Systems Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében a Dél-Alföldi Regionális Operatív Program (a továbbiakban: DAOP) támogatási rendszerében meghirdetett „Új raktárkapacitások építése” című pályázati kiíráson. Pályázatával 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert, melyből egy önálló raktár épület létrehozását valósított meg. A raktári kapacitás bővítésével a vevők strukturáltabb és hatékonyabb kiszolgálása a cél. A projekt összköltsége közel 32 millió forint volt.

A Galván-Systems Kft 2003-ban családi vállalkozásként Kecskeméten alakult, ahol az addigi több évtizedes szakmai tapasztalat apáról, fiúra, majd unokára száll tovább.
A cég 11 éve alkatrészek felület kezelésével, többek között galvanizálással, krómozással, horganyzással, nikkelezéssel és barnítással foglalkozik. A Galván-Systems Kft által nyújtott magas szintű szolgáltatások országosan elismertek, ennek köszönhetően az utóbbi években mind a vevők köre, mind a piaci szegmensbővülő tendenciát mutat. A hazai és külföldi szakmai kiállításokon való részvételnek köszönhetően külföldi partnerekkel is bővült vevőink köre.
Az alkatrészek felület kezelése mellett, egyre több hazai és külföldi veterán autó, motor felújításában szeretnénk részt vállalni.

A bővülő piaci szegmens miatt szükségesé vált a raktározási kapacitások bővítése, melyhez az Új Széchenyi Terv DAOP.1.1.1/E-12-2013-0052 „ Új raktárkapacitások építése „ elnevezésű pályázat keretében 2013.10.18-án 15 882 072 Ft értékű Európai Unió és Magyar Állam által nyújtott támogatást nyert el. A 31.764.144 Ft tervezett összköltségű projekt megvalósítását 2014.03.12-én kezdtük meg. A projekt befejezésének tervezett időpontja 2014.08.31.
A kapacitások bővítésével, a raktározás korszerűbb, strukturáltabb kivitelezése által vevők minőségi és hatékony kiszolgálásának magasabb szintre emelése a célunk.
Az elnyert pályázat által történő beruházásnak köszönhetően 3fő új munkavállaló alkalmazását tervezzük, ezáltal a közel jövőben várhatóan csökkeni fog a szolgáltatásaink átfutási ideje, mely által az árbevétel emelkedését várjuk.

Galvánsystems kft.
6000 Kecskemét Klebesberg Kunó u. 48/a