/ Uniós támogatásból fejleszti technológiáját a Lakics Gépgyártó Kft

Uniós támogatásból fejleszti technológiáját a Lakics Gépgyártó Kft
2012, február 16 - 14:51

A Lakics Gépgyártó Kft. 212 978 335 Ft uniós támogatást nyert a "Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása" tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
A közel 480 millió forintos összköltségvetésű beruházás keretében a vállalkozás új gyártástechnológiát valósíthat meg.

A kaposvári és komlói telephelyen, közel 250 főt foglalkoztató vállalkozás, elsősorban szélerőművekhez gyárt motor-, és generátorházakat. A Kft. dinamikus fejlődését az a tulajdonosi szemlélet segítette elő, hogy a folyamatos fejlődés és fejlesztés, az innovatív gondolkodás főszerepet kap a vállalkozás működésében.

A vevői igények folyamatos bővülése, változása a cég vezetőségét arra ösztöni, hogy technológiáját, emberi erőforrását bővítse, fejlessze. Az uniós támogatással lehetőségük nyílik termékportfóliójuk bővítésére gyártó kapacitás növelésével, az innovációs gyártástechnológia kidolgozásával, és a humán erőforrás támogatásával.

A beszerzések során két forgácsoló művel, mérőgéppel, hegesztési varratvizsgáló készülékkel, hegesztő- és egyengetőgépekkel, valamint logisztikai- és irodatechnikai berendezésekkel bővíti eszközeit a Lakics Kft.

A cégről bővebb információt a www.lakics.hu oldalon olvashatnak.

Lakics Gépgyártó Kft
7400 Kaposvár, Izzó u. 1.
info@lakics.hu