/ ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA AZ „ÉPÍTŐK FORRÁSA” KFT.-NÉL.

ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA AZ „ÉPÍTŐK FORRÁSA” KFT.-NÉL.
2015.10.31.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a ,,Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.

Az „Építők Forrása” Kft egy építőipari vállalkozás Székesfehérváron, amely jelenleg komplett építőanyagok értékesítésével foglalkozik az alapoktól egészen a tetőig. Ezen kívül kínálunk még betonelemeket, szigeteléseket, zsákos anyagokat. Víz és hőszigetelő anyagok teljes választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Hazai és import csempék forgalmazását is végezzük. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a vásárlók véleményére és bizalmára. Igyekszünk minőségi szolgáltatást nyújtani az építőanyag kereskedelemben. Új pályakezdő munkavállalónk feladatai közé tartozik az építészmérnökök tervezési elképzeléseinek képviselete, a kivitelezés során a kivitelezés folyamatainak előkészítése, bekapcsolódik a lebonyolításba, irányításba, és ellenőrzésbe.

A TÁMOP-2.3.4. A-13/1-2014-1419 azonosító számú pályázat keretében a Kft. 2,14 millió forinttámogatáshoz jut, melyből az új munkavállaló és a hozzá tartozó mentor bérköltségeik és járulékaik továbbá az ő munkájukhoz szükséges eszközök vásárlásában nyújtott segítséget. Beszerzésre kerülő eszközeink: notebook, számítógép.
Új munkavállalónk Szegvári Szabolcs, mentora Pőcz Gabriella.

A mentor gyakorlati tudásával segíti a tapasztalattal még nem rendelkező új munkavállalót szakmailag, hogy a pályakezdőt szakmai fejlődésében hatékonyan támogassa, segítse a szakmájának piacképessé tételében és nem utolsó sorban, hogy a társaság számára hasznos, jövedelemtermelő munkatárs váljék belőle.

„Építők Forrása” Gyártó, Kereskedő és Szolgáltató Kft
8000 Székesfehérvár
Budai u. 408.
Mobil:+36-30/9390295
email:info@epitokforrasa.hu