/ ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA A CENTRUM KONTÍR KFT-NÉL.

ÚJ MUNKAVÁLLALÓ ALKALMAZÁSA A CENTRUM KONTÍR KFT-NÉL.
2015.10.31.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című könnyített elbírálású pályázati kiírás keretében. Fejlesztésünk célja a profil bővítés és a fiatal pályakezdő korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, első szakképesítés hasznosulásának elősegítése.

A Centrum Kontír Kft 6 éve áll a partnerei rendelkezésére, fő tevékenysége számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. A most záruló projekt keretében a cég, gyakornoki program keretében vállalta a pályakezdő alkalmazását. A tanuló elméleti és gyakorlati képzésen vett részt, betekintést nyert a számviteli és pénzügyi tevékenységekbe. Munkáját mentor segítette,aki elsajátított ismereteit bővítette,és kiegészítette .A támogatás keretében új eszközök beszerzésére is volt lehetőség,melyek a munkavállaló munkáját segítette.

A TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-1146 azonosító számú pályázat keretében 2,07 millió forinttámogatáshoz jutott, amelyet eszközvásárlásra és az új munkavállalók és a hozzá tartozó mentor bélköltségeire,illetve az azokhoz tartozó járulékok kiegyenlítésére használt fel.

A mentor gyakorlati tudásával segíti a tapasztalattal még nem rendelkező új munkavállalót szakmailag, hogy a pályakezdőt szakmai fejlődésében hatékonyan támogassa, segítse a szakmájának piacképessé tételében és nem utolsó sorban, hogy a társaság számára hasznos, jövedelemtermelő munkatárs legyen belőle.

Centrum Kontír Kft
8000 Székesfehérvár
Palánkai u 1
Mobil:+36-70/3946263
e-mail:centrumkontir@gmail.com